Tips til bedre opbevaring i garage/skur

Det kan være svært at vide, hvordan du får styr på alt det rod, som du har samlet i din garage, skur eller måske endda i et opbevaringsrum. Derfor er det vigtigt, at du hele tiden sørger for at rydde op, så du er sikker på, at du gemmer noget, som du stadigvæk har brug for.

En af fordelene ved at bo i et hus fremfor i en lejlighed er, at du har mere plads til opmagasinering. Det er en mulighed, som mange også benytter og der gælder de samme regler, om du har et hus i Hjørring, Aalborg, Aarhus, Kolding, Esbjerg, Odense eller et andet sted i vores lille rige.

Du kan helt sikkert få plads til mere opbevaring i garage/skur, hvis du ikke har gjort følgende punkter:

  • Benyttet pladsen helt op til loftet.
  • Bygget en reol hele vejen rundt langs væggene.
  • Har kasser stående midt på gulvet.
  • Flyttekasser uden labels.

Derfor giver labels dig mere plads

Det kan virke underligt, at vi skriver, at du får mere plads til opbevaring i garage/skur, hvis du har labels på alle dine flyttekasser. For det er klart, at det i sig selv ikke giver dig mere plads. Men det giver dig en mulighed for hurtigt at afgøre, hvad du bør gemme og hvad du bør smide ud eller sende til genbrug.

Ofte gemmer vi en masse, som vi slet ikke har brug for. Hvis du har en køkkenmaskine stående i din garage, som du ikke har brugt i fem år, så er det på tide at komme af med den. Derfor skal du have labels på alle dine flyttekasser, så du er klar over, hvad du har i dem.

På den måde kan du rydde op på ingen tid og komme videre i dit liv. Det er en kæmpe fordel og det er et af de bedste råd til at få styr på sin opbevaring.

Udnyt pladsen med en reol

Hvis du gerne vil udnytte pladsen bedst muligt ved opbevaring i garage/skur, så skal du bygge en reol, som går hele vejen op til loftet. I dag er der helt sikkert masser af plads, som du ikke benytter, fordi du bare har flyttekasser stående på gulvet og ovenpå hinanden. Det er en ufattelig dårlig måde at udnytte sin plads på, så det bør du starte med at få styr på.

Når du har styr på det, vil du opgave, at du pludselig har masser af plads og det kan være, at du fjerner køkkenmaskiner og en masse køkkenredskaber fra dine køkkenskabe og placerer det herude i stedet for. Det er noget, som mange gør, fordi det er irriterende, hvis man har køkkenskabe, som er helt proppet.

Det samme gælder for alle dine andre rum og du bør altid gå igennem alle dine rum, så du ikke gemmer noget, som du aldrig benytter. Når du ved, hvor ofte du benytter det, så kan du vælge at gemme det. Enten i huset eller i dit nye opbevaringsrum.

Hvis gulvet i garagen er lavet med en fugtspærre under fliserne, kan du også opbevare ting direkte på gulvet. Er gulvet ikke lavet korrekt er det et stort arbejde at tage alle fliser / herregårdssten op og lave en fugtspærre, så det kan være noget lettere at bruge en reol.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *