Gode tips til at få et lækkert kontormiljø

Den kendte psykolog Jordan Peterson skriver i sin bog, 12 regler for livet, at man skal starte med at gøre sit værelse rent, inden man gør noget andet. Denne metode passer også for virksomheder, da det har vist sig at ansatte arbejder dårligere, hvis der er beskidt og/eller rodet. Mange virksomheder behøver ikke at have rod, da de i stedet kan få et lagerhotel, som du ofte kan få til en billig pris.

Hvis I oplever, at væksten er faldet for virksomheden, eller at de ansatte har flere sygedage, så kan det være, at I skal kigge nærmere på jeres kontormiljø. Nogle gange skyldes stress, at der er for meget rod i virksomheden, for hvis du har ansatte, som ikke kan lide rod, så kan det være med til at stresse dem unødvendigt.

Derfor er det en god idé at anskaffe et depotrum til erhverv til jeres virksomhed. Det kan bruges til nærmest alt, så hvis I har noget at følgende stående, bør I får et lagerrum.

  • Ubrugte kontorborde.
  • Ubrugte kontorstole.
  • Tomme reoler.
  • Massevis af printerpapir.
  • Dokumenter alle vegne.

Undgå rod med et lagerhotel

Et lagerhotel er klart den letteste måde at undgå rod på. I skal selvfølgelig altid afgøre, hvad I skal beholde. Derfor anbefaler vi, at I løbende tænker over, hvad I har på kontoret.

Hvis I ikke er sikre på, om I skal gemme noget til fremtiden, vil vi anbefale, at I sender det hen til jeres nye lager og så kan I tage stilling til det på et senere tidspunkt.

For de fleste er det en god idé at gennemgå deres lagerrum en gang om året. Her skal I finde ud af, hvad I skal beholde og hvad I skal smide ud. På den måde har I altid et pænt lagerrum, hvor der er styr på det hele.

Det skal siges, at det er mere ok, at der er rod på jeres lager end på jeres kontor, fordi det er ikke noget, som påvirker dine ansatte i samme grad, selv ikke hvis de arbejder på det lager.

Men med et lagerhotel vil I hvert fald have et flot sted, hvor der altid er god udluftning og gjort rent. Så det er kun selve jeres rum, I skal holde styr på.

Øg produktiviteten med glade ansatte

I vil hurtigt opleve, at når I fjerner unødvendig rod fra virksomheden, at så bliver alle ansatte også langt gladere. Derfor kan det kun gå for langsomt med at få styr på det.

Om virksomheden befinder sig i Esbjerg, Odense eller Kolding, så har alle ansatte de samme behov og det er også grunden til, at I altid bør have et pænt kontor. Arbejdsglæde er vigtigt, hvis I gerne vil have en virksomhed, hvor de ansatte har lyst til at arbejde.

Hvis I ikke har en pæn virksomhed, vil I opleve højere fravær og stor udskiftning blandt de ansatte. Derfor er det så smart at få et lagerhotel, så I kan få et rent kontor uden rod.

Attraktive lagerlokaler i Hjørring

Søger du lagerlokaler til leje, kan du finde attraktive lagerlokaler i Hjørring hos firmaet Escot, der også råder over butikslokaler, kontorlokaler, produktionslokaler og andre erhvervslokaler i såvel Hjørring som Aalborg, Randers, Aarhus, Kolding mm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *