Sådan tester du din dækopbevaring

Det kan være svært at vide, om du foretager den rigtige form for opbevaring af dæk. Mange finder først ud af for sent, at de opbevarede deres dæk et forkert sted, eller at de ikke havde passet godt nok på dem. For hvis du f.eks. har haft en smule fugt gennem hele sommeren, så kan det have ødelagt dine dæk og du ender med at skulle købe nogle nye. Men du kunne have undgået dine problemer, hvis du havde pakket dem ordentligt ind i plastik.

Med plastik ville du have sikret dig, at der ikke var kommet luft ind til dine dæk og dermed kunne det have reddet dem. Det skal dog siges, at det ville være endnu bedre, hvis du havde opbevaret dem et sted, hvor de slet ikke var blevet udsat for fugt.

Du skal tænke over følgende punkter, når det kommer til dækopbevaring:

  • Hvordan er rummet, når du kommer derind. Varmt, koldt?
  • Hvorfor føles indeklimaet? Tørt, klamt, fugtigt?
  • Er der gennemtræk?
  • Ser det ud til, at der kommer luft ind til dine dæk? Hvis du har pakket dem ind i plastik.

https://www.ogdermedbasta.dk/2016/02/32-gode-rad-til-opbevaring-af-dk.html

Derfor er korrekt dækopbevaring vigtig

Det er lige meget, om du opbevarer vinterdæk eller sommerdæk. De er dyre at erstatte, hvis de går i stykker. Det siges, at gode dæk kan køres på mellem 25.000 – 50.000 km., før de bliver slidt. Så det er dumt, hvis du bliver nødt til at købe nye dæk, selvom de kun har kørt 10.000 km.

Det sker ofte, fordi folk ikke passer ordentligt på deres dæk. De opbevarer dem steder, hvor de ikke bør opbevare dem. Det er alle steder, hvor det ikke er tørt og mørkt med god ventilation. Hvis du har styr på de punkter, så er det en god sandsynlighed for, at der ikke sker noget med dine dæk.

Det er grunden til, at dækopbevaring er så vigtigt.

Overvej et opbevaringsrum

Hvis du har testet det rum, hvor du har dine dæk i, men du stadigvæk ikke kan finde ud af, om det er et godt rum eller ej, så kan vi anbefale, at du i stedet finder et eksternt opbevaringsrum. Mange virksomheder tilbyder opbevaringsrum, hvor de har styr på det hele, så du ikke behøver at have det.

Her ville du kunne sende dine dæk til dækopbevaring med det samme, fordi alt er, som det skal være. Du finder den slags i de fleste byer. Hjørring, Aalborg, Aarhus, Kolding, Esbjerg, Odense osv. Der er helt sikkert et godt lagerrum i nærheden af, hvor du bor.

Ellers kan du altid vælge et noget tid væk fra dit hjem. Du skal alligevel ikke bruge dine dæk hele tiden, så det er ikke så vigtigt, som hvis det var dit værktøj, at du havde derhenne.

Hvis du passer på dine dæk, har du dem også længe og du sparer mange penge i længden. Så vi vil anbefale alle, at de tjekker det sted, som de har valgt til dækopbevaring, så alt er, som det skal være.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *